Θέμα εβδομάδων η πώληση της Εμπορικής Τράπεζας
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Credit Agricole Ζαν Πολ Σίφλ ανέφερε ότι οι διαπραγματεύσεις είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο.
Στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία πώλησης της Εμπορικής Τράπεζας από την Credit Agricole.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Credit Agricole Ζαν Πολ Σίφλ σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο RTL τόνισε πως οι διαπραγματεύσεις για την πώληση της Εμπορικής με τις Alpha Bank, Eurobank και Εθνική Τράπεζα είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και αναμένεται να ολοκληρωθούν στο προσεχές διάστημα.
"Βρισκόμαστε σε πολύ προχωρημένο στάδιο στις ομιλίες με τους αγοραστές που έχουν υποβάλει ολοκληρωμένες προσφορές", είπε ο Σίφλ, προσθέτοντας πως η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε μερικές εβδομάδες.
Πηγή: 24h NewsRoom